Forretningsområde Produktudvikling

Forretningsområde Projektudvikling er ansvarlig for koncernens erhvervelse, udvikling, styring og salg af boliger og erhvervsejendomme. Boligudvikling er hovedsageligt rettet mod private forbrugere, mens Ejendomsudvikling er rettet mod ejendomsinvestorer.

Forretningsområdet Projektudvikling, der omfatter Boligudvikling og Ejendomsudvikling, skaber bæredygtige og levende bymiljøer med både boliger og erhvervsejendomme. Forretningsområdet er ansvarlig for koncernens erhvervelse og salg af fast ejendom samt projektudvikling, der genererer kontrakter til andre forretningsområder. Projektudvikling finder sted i helejede virksomheder eller i samarbejde med andre partnere gennem joint ventures.

Peab er en af de største boligudviklere i Sverige og har en stærk position på markedet. Virksomheden har en bred geografisk spredning med 19 kontorer fordelt på seks regioner over hele landet. I Finland er Peab repræsenteret i Helsinki og i syv større regionale byer. I Norge er der aktiviteter i Oslo, Tromsø og Ålesund.

Ejendomsudvikling udvikler kontorer, lokaler og undertiden hele kvarterer i samarbejde med kommuner og andre partnere. Virksomhederne er repræsenteret i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsinki, Oslo og Tromsø.