Nyheder

Klimavenligt asfalt-slidlag

Det er Peabs ambition af være førende inden for samfundsansvar og medvirke til, at Danmark når sine klimamål.

International arbejdsmiljødag 2022

Den 28. april er den årlige internationale dag for sikkerhed og sundhed på arbejdspladser. I Peab kalder vi det for Sikkerhedsdagen. En dag hvor vi alle kan tænke endnu mere over, hvordan vi kan bidrage til sikkerhed og sundhed på vores arbejdspladser.

Danmarksmester i arbejdsmiljø 2022

Med branchens laveste ulykkesfrekvens og en gennemført kampagne om god planlægning af asfaltarbejde genvandt PEAB Asfalt 3F og Asfaltindustriens vandrepokal for danmarksmestre i arbejdsmiljø.

Ny fabrik - Prøvestenen

Peab Asfalt rykker tættere på København Peab Asfalt opkøber fabrik fra Super Asfalt og rykker samtidig produktionen fra Kastrup til Prøvestenen ved København. Med nyerhvervelsen kan alle Peab Asfalts fabrikker nu operere med genbrugsmaterialer.

Mats Paulsson i Danmark

Mats, Jesper og Camila på besøg i Danmark Mandag og tirsdag i uge 36 besøgte Peab’s grundlægger Mats Paulsson – sammen med koncernchef Jesper Göransson og Kommunikationschef Camila Buzaglo – Peab Asfalt i Danmark.

Ergonomien under lup

På initiativ fra Peab-koncernen blev der i uge 35 afholdt den årlige arbejdsmiljøuge i Peab Asfalt i Danmark. Med ergonomi som overordnet tema for hele koncernen havde de enkelte lande selv mulighed for at bestemme ugens egentlige indhold, og hos Peab Asfalt i Danmark faldt emnet i god jord.

ECO-Asfalt er lanceret i Danmark

Over 200 interesserede fulgte med på skærmen, da Peab Asfalt den 22. april lancerede ECO-Asfalt på et succesfuldt live-event. Den klimavenlige asfalt produceres allerede på 4 ud af 7 asfaltfabrikker i Danmark, og i 2025 vil al asfalt fra Peab være ECO-Asfalt.

ECO-Asfalt

Som de første i Danmark overgår produktionen på tre af Peab Asfalts fabrikker til 100 procent certificeret biogas. På sigt skal alle Peab Asfalts fabrikker producere på certificeret biogas.

Sikkerhedsdag den 28.04.2021

Hvad er sikkerhedsdagen? 28. april er den årlige internationale dag for sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen. Fra i år og fremefter kalder vi dagen for Sikkerhedsdagen. En dag, hvor du skal tænke ekstra meget over, hvordan du kan bidrage til sundhed og sikkerhed på din arbejdsplads. Sikkerhedsdagen er en arbejdsmiljøaktivitet for hele koncerne...

template
template
template

template

template

template

template