Greve Stadion - Den højeste kvalitet til hurtigere løb

Vi fornyede og udvidede løbebanen på Greve Stadion. Det gamle idrætsstadion i Greve Kommune, beliggende lige syd for København, skulle renoveres. Det renoverede stadion skulle kunne tilbyde ordentlige træningsfaciliteter for nuværende og fremtidige atleter og gøre stadion egnet til internationale konkurrencer.

Barslund A/S fungerede som hovedentreprenør på renoveringsprojektet. Vores opgave var fornyelse og udvidelse af løbebanen. Den 400 meter rundbuede bane blev udvidet fra 6 til 8 løbespor og hele banekonstruktionen blev fornyet.

Vi udlagde to lag asfalt på det 7.637 m2 store areal på en bund af knuste sten, i alt 1.150 tons asfalt. På toppen af vores asfalt lagde en specialentreprenør en syntetisk atletikoverflade.

Kravene til jævnheden og kvaliteten af asfalten var meget høje. De skulle opfylde standarderne for Dansk Atletik Forbund samt International Amateur Athletic Federation.

"Sportsbane-projekter kræver særlig ekspertise. Det er alt sammen et spørgsmål om at fokusere på kvalitet og præcision. Vores kunde havde tillid til, at vi kunne håndtere udfordringen. Og det kunne vi", forklarer projektleder Christian J. Clausen.

Fornyelsen og udvidelsen af løbebanen begyndte sent i april 2016 og blev afsluttet i midten af maj 2016.

Projektnavn
2016 - Greve Stadion

Kunde
Barslund A/S

Lokalitet
Greve Kommune

Land
Danmark

År
2016

Forretningsområde
Asfalt