Sportsbelægninger

PEAB tilbyder at udføre denne type opgaver, som omfatter asfalt drænende bærelag og Slidlag. Vi udfører asfalt drænende underlag til mange forskellige sportsbelægninger: Tennisbaner Paddelbane Atletikbaner Løbebaner

 

 

Vi udfører asfalt drænende underlag til mange forskellige sportsbelægninger:

  • Tennisbaner
  • Paddelbane
  • Atletikbaner
  • Løbebaner

 

Kunde anmeldelse fra Arkilsgaard:

”Vi har igennem tiden udviklet et rigtig godt samarbejde med folkene i PEAB. Vi udfører atletikanlæg i ind- og udland, og kravene til asfalten under disse systemer er noget højere end i almindeligt anlægsarbejde ift. præcision og jævnhed. Det er der ikke mange der kan, men vi har fundet nogle gode folk i PEAB, der lægger lidt mere ære i det, end maskinerne som udgangspunkt er designet til at udføre. Selv under vanskelige forhold, formår de at lave et godt resultat, og hvis der opstår en fejl, så retter de det uden brok. Vores erfaring er, at det ikke er hvilken farve eller firma, der afgør kvaliteten, men alene er personerne bag der gør udfaldet.”

Pano-Greve-Stadion6.png

 

 

Åben asfaltbeton (DA 8 - 11 slidlag og DA 16 bærelag)
Anvendes som drænende belægning på sportsbaner, hvor overfladevandet ledes gennem belægningen. DA drænasfalt er en åben belægning med et højt hulrum, DA bærelaget udlægges direkte oven på drænstabilgrus og afsluttes med et DA slidlag.

 

 

Kontakter

Peter Snog Nielsen

Afdelingschef - Specialafdeling Danmark

Christian J. Clausen

Afdelingsleder - Salg Sjælland